?

Log in

No account? Create an account
 

Ötökkälinjalla jatketaan - Markoilua joutoaikoina

About Ötökkälinjalla jatketaan

Previous Entry Ötökkälinjalla jatketaan 21. toukok. 2008 @ 22:01 Next Entry

spider, originally uploaded by Marko_K.

Vaihteeksi taas kuva hämähäkistä.

Sain muuten selvitettyä miksi blogilista ei havainnut noita päivityksiä, eli tämän sivun osoiteen voi antaa ainakin parilla tavalla ja vain toinen toimii. Eli nyt pitäisi nämä harvoin tapahtuvat päivitykset taas näkyä silloin kun ne oikeasti tapahtuvat.

Muuta: Mielessä tällä hetkellä Kustavinreissu ja toisaalta taas koko toukokuun kiusannut ajatus järkkärin hankkimisesta. Tänään tuossa ikkunan alla rouskutti jänis ja napsin siitä kuvia, mutta kun oli jo pikkuisen hämärämpi valo, ei kuvista tullut ihan sellaisia kuin olisin toivonut. Tämäkin oli vain yksi esimerkki siitä, että uuden kameran aika tulee pian. kameran hankkimisen viimeinen hidaste on ollut (ja on edelleen) se, etten vielä oikein tarkasti tiedä mitä linssejä minun pitäisi tuohon hankkia jotta se täyttäisi kuvaustarpeeni. Kun vielä nuo linssit maksavat lähinnä kolmesta sadasta ylöspäin niin en viitsisi hankkia yhtään ylimääräistä linssiä kaappiin pölyttymään.
Harkinnassa oleva peruspaketti

Jätä vastaus tähän
From:(Anonymous)
Date:21. toukokuuta 2008 20:57 (UTC)

Teretulemast

(Link)
Meinaskin jäädä sun blogi siirtämättä Greaderiin kun blogilistalta vain menin uusimmista alaspäin niin pitkälle kun jaksoin ja jos ei oo kovin tunnistanut muutoksia, niin tais pysyä siä alhaalla tämä. No mutta nyt on mukana.

Hyvän pointsin heitit, panin sinne vähän 'toisaalta'-mielipidettäni vastaukseksi.

Kiinnostavan näköinen tuo peruspaketti. Mulla on käynyt mielessä välillä, että josko Olyn SP550:sen vaihtaisi johonkin tuollaiseen, niin riittäiskö itselläni viitseliäisyyttä opetella järkkäriä tarpeeksi hyvin... Toinen vaihtoehto olisi saada toivomani PowerShot S6 IS, jossa olisi 26-520mm putki. :-)

Timo @ http://optimistin.vuodatus.net
(Jätä vastaus tähän)
Top of Page Sivun tarjoaa LiveJournal.com