Marko Kivelä (markok) wrote,
Marko Kivelä
markok

Pylpyrä ja Åcon


block, originally uploaded by Marko_K.

Åcon siis tuli ja meni. En oikein vielä tiedä mitä tekisin noille conikuville joita minulta kertyi ehkä 20-40 kpl (Suurin osa kuvistani oli luonnollisesti muita kuin conikuvia, sillä muut kyllä ottivat niitä ihan tarpeeksi). Jos keksin niille jonkun mielekkään säilytyspaikan niin ilmoittelen siitä täällä. Pylpyrä on toistaiseksi ainoa kuva matkasta minkä olen nettiin laittanut ja koska pidän sitä ehkä valokuvauksellisesti parhaana kuvana minkä matkasta otin, niin se saa kelvata tämänkertaiseksi kuvaksi.

Itse conista jäi mieleen mukava jotenkin paljon suuria coneja välittömämpi tunnelma sekä kerrankin riittävän leppoisan ohjelman jossa oli runsaasti aikaa erilaisille tauoille. Mitään suurempaa säädettävää en itse ohjelmasta ja tilaisuuden järjestelyistä nyt keksi, mutta pikkuisen häiritseviksi seikoiksi nousi sekä Marianhaminan ruokailupaikkojen rajoittuneisuus että ennenkaikkea Helsinki<->Marianhamina yhteyksien totalisen kummalliset aikataulut.
Toki Hannun viimehetken poisjäänti aiheutti minulle turhia lisäkustannuksia, mutta toisaalta taas onnistuin kuitenkin nollaamaan tilanteen mielessäni niin, ettei mitään conia haittaavaa harmitusta kuitenkaan päässyt syntymään.

Irtohavaintoja:

Hal, Al... tms Duncan osoittautui oikein hyväksi hotelliconin vieraaksi, sillä mies selvästikin osaa bailata.

Jos kerran järjestetään yhteinen juhlallisempi ateria, toivoisi että sille löydettäisiin hivenen "juhallisempi" paikka, nimittäin tuo conisali oli kyllä pikkuisen ankeahko paikka tuohon. Ruoka oli kohtalaisen hyvää, vaikkakin itse liha olikin aterian heikoin kohta.

Loppukeskustelussa ilmaan heitetty ajatus "maakuntaretkestä" oli oikein hyvä.


Asiasta kolmanteen
Eilen illalla tuli Rentukasta, siis siitä toisesta Jyväskylän conihotellista (2km conipaikasta) ilmo, että että viikkoa tai paria aiemmin lähettämäni varaus (nettilomakkeella tehty) ei onnistu kun hotelli on täynnä. Pikkuisen potuttaa. Täytynee tehdä soittokierros Jyväskylän hotelleihin, josko jostain löytyisi tilaa, mutta vähän alkaa olla "antaa olla" -fiilis. Tähän liittyen täytyy mainita, että olisi kiva jos conin sivuilla olisi tällaisessa majapaikkojen niukkuustilanteessa ajantasaista tietoa siitä minne mahtuu ja minne ei. Tuntuu miltei herjalta tuo alkuperäisten hotellien mainostaminen jos ne kerran ovat olleet jo hyvän aikaa sitten bookattu täyteen.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments