?

Log in

 

Ostin kameran - Markoilua joutoaikoina

About Ostin kameran

Previous Entry Ostin kameran 30. toukok. 2008 @ 20:15 Next Entry

action, originally uploaded by Marko_K.

Eli käytin jonninmoisen summan uuteen kameraan. Yllä nähtävä kuva on luonnollisesti otettu vanhalla kameralla ja vaikka pidänkin sitä hauskana, on se myös tavallaan teknisesti epäonnistunut. Uudella kameralla olisin helpommin pystynyt pitämään suljinnopeuden riittävän suurena jolloin liikkeen pysäyttäminen olisi onnistunut paremmin. Tässä tuo blurraantuminen saattaa olla jopa hivenen makuseikka sillä toisaalta se tuo hyvin vauhtia muuten levolliseen kuvaan. Lintu ja sen rumahkot poikaset ovat nokikanoja.

Hankkimani kamera
Hankin tuosta peruskitin, eli nyt harjoittelen kittilinssin kanssa, mutta tilasin kyllä yhden ylimääräisen linssin (Tamron AF 28-300mm f/3.5-6.3 XR Di VC LD Aspherical IF Macro) jolla minun pitäisi päästä taas niihin ötököihin paremmin kiinni. Tuo tullee ensiviikolla tai sitä seuraavalla. En odota ihan heti saavani mitään julkaisukelpoisia kuvia uudella lelullani, mutta kuhan vähän olen ehtinyt harjoitella, pitäisi minun päästä ainakin tuon vanhan kameran tasolle tai jonkin verran ylittää ainakin teknisesti sen mitä olen tähän saakka aikaan. Tietysti toinen asia on sitten että milloin saan jotain jännää kameran kohteeksi. Lisäksi ostin laukun ja monopodin, jälkimmäinen tuntuisi hyvältä hankinnalta, mutta maastokokemukset sen vasta vahvistavat tai tyrmäävät.

Jätä vastaus tähän
From:(Anonymous)
Date:30. toukokuuta 2008 17:37 (UTC)
(Link)
Onnea uudelle! Itsekin tilasin tänään ekan järkkärini, Sonyn A300 + Tamronin 70-300... Canoniin oon toisaalta jo neljän erilaisen pokkarin kanssa tykästynyt, mutta tuli nyt kuitenkin tuollaisella edullisemmalla aloitettua kun pitäisi olla myös kätevä 'canonmainen' asetusten vaihto eikä sitä hankalaa menuissa kahlaamista, mitä Olympuksessa inhoan ja Nikonin D40:ssä ainakin näytti myös olevan.

Noh, maanantaina näen tuliko hyvä valinta tehtyä.

tv: Timo @ http://optimistin.vuodatus.net/
(Jätä vastaus tähän)
Top of Page Sivun tarjoaa LiveJournal.com