?

Log in

 

Pieni kommentti - Markoilua joutoaikoina

About Pieni kommentti

Previous Entry Pieni kommentti 3. syysk. 2007 @ 23:30 Next Entry

dark day, originally uploaded by Marko_K.

Tänään täytin 42 vuotta, eli saavutin eräänlaisen scifi-iän ;) Ulkona toki saattoi ainakin välillä näyttää kuvan kaltaiselta, mutta kaiken kaikkiaan minulla on hiljainen mutta mukava päivä takana.

Scifistä puhteenollen olen nyt katsellut Stårgate Atlantista kymmenkunta jaksoa ja olen jollain tavoin tykästynyt sarjaan. Onhan toki jaksojen käsikirjoitukset aika lailla kierrätyskamaa, mutta kaiken kaikkiaan yksityskohtien puolella tässä tuntuu olevan vähemmän ääliömäisyyksiä kuin kovin monessa muussa scifisarjassa... ja käsikirjoituksissa on oikeasti yritetty ottaa huomioon pahisten vaikutus kulttuureihin, mikä on ajoin jopa toimivaa (siis silloin kun ei puhuta lasten yhteiskunnasta tai vastaavista). Ihan viihdyttävästä viihdescifistä on siis kyse.

Jätä vastaus tähän
[User Picture Icon]
From:teroyks
Date:4. syyskuuta 2007 07:41 (UTC)
(Link)
Onneksi olkoon!
From:(Anonymous)
Date:4. syyskuuta 2007 14:32 (UTC)
(Link)
Hyvä ikä meillä! :-)

Onnea Vaasastakin.

tv: Timo @ http://optimistin.vuodatus.net
From:(Anonymous)
Date:8. syyskuuta 2007 18:14 (UTC)
(Link)
Oikein suurenmoiset onnenvoivottelut!

Kuvakin on taas silmittömän hieno - ilmapiiristä tulee mieleen aito ja oikea Pimeä nousee, vastapainona sille kammotustrailerille, jonka näin Sarin luona torstaina. Ikivanha Britannia joulunaikaan, kun maa on musta ja pilvet matalalla... Sattuikos 42 täyttäessä jotain yhtä jännää kuin 11 täyttäessä? Koetko nyt tietäväsi elämän tarkoituksen?

Ja juu, myönnän myös olevani goottiatlantiksen ystävä. Sarja kolahtaa minuun paremmin kuin edeltäjänsä. Ehkä syynä on se, että ratkaisu ongelmiin löytyy useinmiten tiedepuolelta (ynnä tietysti se, että ratkaisun löytäjä on niin mainion tietoinen siitä, että hän AINA joutuu ratkaisemaan kaiken ja että hän myös AINA onnistuu).

t. Usein lurkkaava, mutta vihdoin jotain kommentoiva Mekku
From:(Anonymous)
Date:10. syyskuuta 2007 10:02 (UTC)
(Link)
Jälkikäteisonnittelut täältä(kin)!

Ja on kyllä taas hieno valokuva! Oikein kateeksi käy. Ehtisiköhän sitä itse joskus taas ruveta vakavammin kuvailemaan...

-Ben-
(Jätä vastaus tähän)
Top of Page Sivun tarjoaa LiveJournal.com